Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Patura

29 juni 2019 @ 09:00 - 14:00

Patura

Wij zijn dealer van Patura stalinrichting. Al bijna 50 jaar is Patura een specialist op dit terrein. En dankzij de hoge kwaliteit van de produkten heeft Patura een toonaangevende positie bereikt, zowel op de Nederlandse markt als op vele export markten. In een gestaag groeiend aantal landen (ook buiten Europa) worden de kwaliteitsprodukten van Patura toegepast. Kortom, zowel nationaal als internationaal is Patura de producent van stalinrichtingen voor de moderne veehouderij.

Compleet assortiment

Patura levert het meest functionele stalinrichtingsprogramma voor de rundvee-, schapen- en de paardenhouderij. Meer dan 2000 artikelen maken het mogelijk dat voor iedere stalsituatie, zowel nieuwbouw als renovatie, een pasklare oplossing kan worden gevonden. Zowel voor ligboxen als voerhekken en afscheidingshekken heeft Patura het grootste assortiment. Ook op gebied van weideafrasting beschikt Patura over die produkten die het voor de veehouder mogelijk maken om geen omkijken meer te hebben voor beweiding van het vee.

Tijdens de Woldag kunt u terecht voor advies en informatie over het volledige programma van Patura en natuurlijk profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen.

 

Gegevens

Datum:
29 juni 2019
Tijd:
09:00 - 14:00